Inbjudan: Sportlovsläger i Strömsund

Välkommen till Sportlovsläger på Skyttegymnasiet i Strömsund - lägret är gratis för utövare, max 18 år, samt för en föreningsledare per förening. 

Sportlovslägret arrangeras av Skyttegymnasiet i Strömsund och är ett läger för alla som skjuter stående luftgevär eller luftpistol oavsett nivå, och kommer att anpassas utifrån deltagarnas förkunskaper. Lägret startar på fredagen den 23 februari kl 9:00 i skjuthallen. Dagarna kommer att innehålla skytteträning, teori, fysträning och mycket annat kul. Lägerdagarna börjar i skjuthallen kl 9:00 och håller på fram till kl 16:30, med avbrott för lunch. Kvällarna disponerar lägerdeltagarna helt fritt men självklart finns möjlighet att skjuta. Lägret avslutas på måndagen den 26 februari ca kl 14:30. 

Du som ledare/förälder/tränare inom gevär- eller pistolskytte får gärna följa med och delta i både teori och praktik. Ta gärna del av SvSFs ledarutbildning i Utbildningsportalen innan lägret, men inget krav. 

Ett utförligare schema får ni när ni kommer till Strömsund. 

Logi är bokat från torsdag kväll men det finns flexibilitet för ankomst. 

För utövare, max 18 år, samt för en föreningsledare per förening är lägret gratis. Finansieras med projektstöd från SvSF. Obs! Resa till och från lägret står deltagarna för själva. 

För deltagare över 18 år ligger kurspriset på 2800 kr/deltagare och inkluderar: Logi torsdag – måndag, Frukost och lunch fredag – måndag, Middag och kvällsfika fredag – söndag. Tränare och kursmaterial. 


Anmälan senast 11 Februari! 

Frågor? Ring: Niklas eller Marie 

tel. 076 105 29 15 / 076 105 32 06 

Vi nås enklast mellan kl. 10-20. 

Eller skicka e-post till skyttegymnasiet@stromsund.se 

Ladda ned inbjudan pdf


Skytteträning i Hjalmar Strömer-hallen. Bild från Strömsunds höstlovsläger 2023.


 

Richard Gardt 24-01-26