Resultatlista Allsvenskan omgång 5

Här finner ni den sista sammanställningen för årets Allsvenska 25-50m.

Sommaren har bjudit på stundtals bra väder och stundtals värdelöst väder. Så som det brukar göra. Det verkar däremot inte hindrat er från att ta er till skjutbanan och umgås med klubbkamrater i föreningslivet. Allsvenskan hade i år 156 deltagande skyttar från 23 olika föreningar i de fem grenarna Fripistol, Sportpistol, Grovpistol, Standardpistol och Snabbpistol. Det är väldigt glädjande att så många kunnat deltaga! Samt att vi kan se att det är ett stort spann på deltagarna alltifrån Juniorer till Veteraner. 

Huvudmålet för min del, och varför jag sysslar med det när det kommer till Allsvenskan. Är just att försöka ge er skyttar och medlemmar möjligheten att tävla på hemmaplan, samtidigt som man träffar andra medlemmar på skjutbanan. Vi hoppas att vi kan vara en del i pusslet i att bygga föreningslivet på så sätt.

Nedan finner ni den sista sammanställningen för Allsvenskan 25-50m för 2023. Inbjudan för luftsäsongen kommer i närtid. Jag kommer nu också börja sammanställa medaljutskicken för både årets Allsvenskan 10m och 25-50m, och skicka till de som förvarar medaljerna för gravering. Tack för ert deltagande och ett särskilt tack till Gunnar som sköter sidan för lagtävlingen exemplariskt! Mvh Simon

Resultatlista Allsvenskan 25-50m Omg5

Simon Magdeburg
Simon Magdeburg Ledamot - Kassör i Pistolsektionen (SvUc, Allsvenskan)
Simon Magdeburg 23-09-17