Tävlingskalender info


 

Länk till manualer och information ang tävlingskalendern.


 

Sektionens support för SvSf Tävlingskalender, IndTA


Special Pistolsektionen - SvUC o Veteran-SM till ranking

Då SvUC och Vet-SM har klasser som inte används annat än vid dessa tävlingen så är de upplagda i tävlingskalendern som egna discipliner, ”Luftpistol Ungdomscup” resp ”Veteran-SM”.
Discipliner väljs när en tävling sätts upp för att visa vilken sorts tävling det handlar om.

När rankingen i IndTa ska beräknas hämtar systemet resultat för en gren och en disciplin, t.ex Pistol - Luftpistol.
Eftersom ”Luftpistol Ungdomscup” resp ”Veteran-SM” inte finns med som beräkningsunderlag kommer inte dessa tävlingar med.

För att få dessa resultat med i rankingen kan arrangören skapa en extra tävling i samma evenemang och i efterhand lägga in de skyttar och resultat som man vill ha ranking på.

En sån tävling kan ju t.ex kallas för ”Rankingresultat från SvUC/Vet-SM”. Lägg upp denna tävling när ni skapar evenemanget så att den sanktioneras samtidigt med de andra. När denna tävling skapas måste hänsyn tas till vilka klasser som används i rankingen. 

  • En sådan tävling omfattar bara deltagare i ståendeklasserna som skjuter 60 skott, dvs från LP17 och uppåt samt de LP15 som tillåtits skjuta 60 skott.
  • Tänk på att i rankingen finns inte LP-klasserna utan skyttarna ska rapporteras som HJ/DJ, eller H/D om skyttarna är LP25.

Har ni frågor kontakta sektionens IndTa-support.


Kom ihåg att alla resultat från SvUC ska skickas till ungdomscupen@skyttesport.se som en Excel-fil med följande kolumner: namn, klubb, klass, resultat. Och givetvis med datum, arrangör o distrikt.


 

Senast uppdaterad: 22-09-20 av Magnus Thöresson