Utbildningsportalen

GÅ TILL UTBILDNINGSPORTALEN (utbildning.skyttesport.se)

I Utbildningsportalen samlas våra digitala utbildningar och utbildningsmaterial för att vara mer lättillgängligt för alla våra medlemmar, allt du behöver göra är att skapa ett konto och logga in.

Kom igång med Utbildningsportalen

 

Utbildningsportalen lanserades den 16:e december 2019 som en del i satsningen mot idrottens Strategi 2025 där SvSF digitaliserar sitt utbildningsmaterial. 

Genom att utbildningarna digitaliseras blir de mer tillgängliga när deltagarna själva kan bestämma när de vill gå en utbildning. Utbildningsmaterialet är även inläst och går att lyssna på.

Allt som görs i en utbildning sparas och man kan närsomhelst avbryta för att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och fortsätta där man lämnade. Examinationen sker i form av frågor som besvaras och rättas automatiskt direkt efter att svaren skickats in. Beroende på vilken utbildning det gäller så skickas kursintyget antingen till dig automatiskt eller så registrerar kansliet den genomförda utbildningen och skickar ett bekräftelsemail med kursintyg till den e-postadress som finns registrerad i föreningens medlemsregister (IdrottOnline).

 

Support

Behöver ni hjälp eller har frågor är ni alltid välkomna att kontakta kansliet på 08 – 699 63 70 eller office@skyttesport.se


Senast uppdaterad: 22-11-07 av Eric Wallberg