Medlemserbjudanden

Alla föreningar anslutna till Svenska Skyttesportförbundet kan nyttja aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners.  

AKTUELLA ERBJUDANDEN


LEDENERGY NORDIC 
Spara el och pengar i föreningen genom att byta till LED-belysning.Just nu erbjuder LEDenergy 10 månader räntefri avbetalning.
GÄLLER T.O.M 30/11 2023


LEDenergy Nordic är en samarbetspartner till Svenska Skyttesportförbundet och jobbar ständigt med att hitta nya effektiva belysningslösningar till medlems-föreningarna. Att byta till ny teknik innebär inte alltid höga investeringskostnader. LEDenergy hjälper till med finansiering eller räntefri avbetalning.
Nedanstående bild visar ett exempel på projektering för en medlemsförening som bygger ny skjuthall om 160 m2. Vi har designat hallen med 3 zoner och med totalt 9 LED-armaturer för att nå optimal ljusnivå till lägsta pris.

Ljusnivå:
Zon 1: skjutlinje 400 luxZon 2: Hall 700 luxZon 3: måltavla 2100 lux Total energiförbrukning: 14.78 W/m²Endast 26 300 kr. för samtliga armaturer.Nu erbjuder vi 10 månader räntefri avbetalning på armaturerna.Obs! Erbjudandet gäller till och med 30 november 2023
För ytterligare hjälp med finansiering - sök ekonomiskt stöd Sök stöd till energi- och miljöprojekt via Riksidrottsförbundet. Kontakta ert distriktsidrottsförbund innan ni skickar in en ansökan.
Om ni som förening vill ha hjälp att söka medel så är ni även mycket välkomna att kontakta Svensk Bidragsförmedling för en kostnadsfri rådgivning Svensk Bidragsförmedling redovisar länkar till verk, organisationer, stiftelser och fonder som kan vara av nytta.
Mer info och länkar hittar ni på LED Energys hemsidaKontakta oss nu så kan vi hjälpa er att hitta rätt lösning för er klubb.LEDenergy Nordic ABIgal Yaffeinfo@ledenergy.se070-7996063www.ledenergy.se
INBAND ELECTRONIC SCORING
Generöst medlemserbjudande till alla föreningar i Svenska Skyttesportförbundet
Elektroniska tavlor från Inband till kraftigt reducerade priser.
GÄLLER T.O.M 31/12 2023.


Vi på InBand erbjuder alla föreningar som är medlemmar i Svenska Skyttesportförbundet en (1) valfri tavla/förening till kraftigt reducerat pris. Erbjudandet gäller nedan listade modeller.
 Det finns dock ett krav och det är att tavlan ska användas i föreningens anläggning och vara tillgänglig för föreningens medlemmar.

InBand Air USB - 600 Euro (ordinarie pris 1200 Euro)
InBand Air EST-bluetooth -650 Euro (ordinarie pris 1300 Euro)
InBand OMNI 2.0 25m - 1300 Euro (ordinarie pris 1750 Euro)

Priserna är inkl. 24% skatt men exklusive frakt.
Erbjudandet är giltigt tom 2023-12-31

.

Tavlorna är testade och godkända för tävlingar i Norge av tekniska kommittén i Norges Skytteförbund. De är också godkända av de Finska och Estniska Skytteförbunden. 

Beställ via Karl Olsson Shooting Sports
Beställningar gör ni direkt till InBand:s svenska distributör Karl Olsson Shooting Sports. 
Ni behöver uppge att ni är medlemmar i SvSF och vill utnyttja detta erbjudande.


Ni kan läsa mer om InBands Produkter här.

www.inband.fiFör ytterligare information eller om ni har frågor vänligen kontakta InBand:s svenska distributör:

Karl Olsson Shooting sports

info@karlolsson.se 

08-18 00 41


 

Senast uppdaterad: 23-10-26 av Richard Gardt