Ungdomslaget växlar upp i Europafinalen.

Tävlingarna fortsätter i Estland och det Svenska laget har börjat växla upp!

I den andra matchen under fredagen blev det Svensk vinst mot Estland vid EYLCH. Emil Thomsson och Lucas Jonsson tog full pott genom vinna alla tre serierna. Dessutom tog Jasmine Kranendonk en poäng. Det svenska laget vann med 13-11 mot hemmanationen. Även våra vänner som skjuter gevär vann sin match mot Ukraina med 16-8.

Idag lördag genomförs matcher mot Kroatien och Polen. I den första matchen mot Kroatien segrade Sverige efter en rafflande match, där det svenska laget i det absolut sista skotten tog en seger med 13-11. Även gevärslaget mötte Kroatien och vann komfortabelt med 20-4.

I pistoltruppen vann Emil Thomsson två poäng i den tredje och sista serien med 98 poäng. Jasmine Kranendonk vann fem poäng, Lucas Jonsson vann fyra poäng och Izabella Frejd knep två poäng i andra serien.

Det svenska pistollaget har i och med segern möjlighet till medalj och gevärslaget har stor möjlighet till att ta sig till guld eller bronsfinal. I sista matchen möter pistollaget Polen och en seger ger möjlighet att nå bronsfinal.

Simon Magdeburg 23-10-07