Skyttesportappen och träningsdagboken

Skyttesportappens Träningsdagbok 
I denna instruktionsvideo går vi igenom steg för steg hur du kommer du igång och använder Skyttesportappens träningsdagbok.
Vi går igenom hur man sätter upp sin profil, skriver sina första inlägg och gör en första träningsplanering.

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android

Instruktionsvideo: så kommer du igång med träningsdagboken


Skyttesportappen - appen för alla skyttar

Skyttesportappen innehåller ett antal funktioner som kan vara både till nytta och nöje för alla skyttar ute i landet. 

När du laddat hem appen så skapar du ett enkelt och smidigt ett personligt konto. Du kan antingen välja att ange din e-postadress och ett valfritt lösenord eller så loggar du in genom att ansluta ditt befintliga facebook-konto till appen. I dina kontoinställningar väljer du den förening du tillhör. Du kan även ladda upp en profilbild och ställa in dina preferenser för nyhetsflödet i appen. NYHETER 
I nyhetsflödet ser du alla nyheter och artiklar som publiceras på skyttesport.se. I dina konto-inställningar kan du också lägga till de sektioner som du är intresserad av att följa. Du får en notis i mobilen när en nyhet publiceras. För ge appen ett rikare innehåll kommer vi succesivt utöka utbudet av skytterelaterade reportage, intevjuer och artiklar. 

TÄVLINGSKALENDERN
Du kommer även ha tillgång till IndTA/tävlingskalendern direkt i appen så du kan logga in där och anmäla dig till tävlingar. 

TRÄNINGSDAGBOK
Se information högst upp på sidan. 

VÅR YOUTUBE-KANAL
I appen kan du även streama vårt webb-tv magasin "Träffsäkert" och alla andra videos som finns på skytteförbundets Youtube-kanal. I dina kontoinställningar kan du dessutom välja vilka andra Youtube-kanaler du vill följa direkt i appen. Följande Youtube-kanaler finns att lägga till: ISSF, ESC, Försvarsmakten och RF.
Du får en notis varje gång en ny video publiceras. 

SÖK FÖRENING
I funktionen "sök förening" kommer användaren kunna söka efter alla registrerade skytteföreningar i landet och finna kontaktuppgifter och länk till föreningens hemsida. Så småningom ska man även kunna få fram adressen till föreningens skjutbana som i sin tur kopplas vidare till Google Maps så att användaren snabbt och smidigt kan få fram vägbeskrivning.

LIVE-SCORE
Du kommer även kunna se live score från nationella och internationella tävlingar direkt i appen via Sius och Megalinks live score service.

Aktuella aktiviteter
Ett block i appen byts ut med jämna mellanrum.  Två gånger om året (vår/höst) arrangerar vi aktiviteten Kom till skott där man anmäler ett lag från sin förening och deltagarna bokför alla skott de skjuter under en tidsbestämd period. Därefter lottar vi ut fina priser till alla som uppnår sitt uppsatta mål/antal skott.  När Kom till skott inte är aktivt ersätts det i appen av vårt memoryspel med nostalgiska skyttebilder från vårt bildarkiv.
Under december månad kör vi vår adventskalender med skytterelaterad frågesport. 

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android

 

Senast uppdaterad: 22-09-09 av Administrator