Hero Gentrio

GENERATIONSTRION

Gammal, ung och mittemellan

SvSF bjuder in till lagtävling i luftgevärsskytte på hemmabana för att verka till ett gott samarbete mellan generationerna i föreningen.

Generationstrion - Gammal, ung och mittemellan

SvSF bjuder in till lagtävling i luftgevärsskytte på hemmabana där ni tävlar i lag, bestående av tre generationer; en gammal, en ung och en mittemellan. 

Delta i Generationstrion där föreningsmedlemmar i alla åldrar ska skjuta tillsammans. Varje förening får delta med fritt antal lag som ska bestå av tre skyttar; en gammal, en ung och en mittemellan. 

Lagdeltagare: En skytt 15 år eller yngre, en skytt 16 – 64 år och en skytt som är 65+.

Tävlingsperiod: Tävlingen skjuts valfri dag mellan den 22 mars till 7 april där skyttarna ska skjuta vid samma tillfälle.

Skjutprogram: Alla skjuter 40 skott, poäng räknas i heltal. Minst en i laget måste skjuta stående.

Priser: Priser utgår till de bäst placerade lagen och utlottning bland övriga lag.

Anmälan: Ingen föranmälan behövs. Anmälan görs i samband med att resultatet rapporteras in tillsammans med skyttarnas namn och ålder. Resultaten ska vara rapporterade senast den 10 april.

Rapportera till:
Margareta Ekberg Emilsson
maggan.e@telia.com

 

Inbjudan i PDF-format

 


VAR MED I VÅR INSTAGRAM-CHALLENGE!

Passa på att ta bilder/videos när ni skjuter och publicera dem på er instagram med hashtaggen #gentrio24 och tagga svenska_skyttesportforbundet i inlägget så delar vi inlägget i vårt flöde. Det finns också möjlighet att de även publiceras på Skyttesportförbundets hemsida i samband med resultatlistan. Det går även bra att skicka med bilder i samband med resultatrapporteringen. 

 

Tävlingen genomförs som ett test för detta koncept och kommer att följas av en tävling för alla sektioner/grenar till våren/sommaren. 

 


Senast uppdaterad: 24-03-27 av Richard Gardt