Förbundsmötet 2023 genomfört

En ny styrelse valdes i samband med söndagens Förbundsmöte som genomfördes helt digitalt. Johan Carlsson valdes till ny ordförande och den avgående ordföranden Bosse Ohlsson tackades av. 

Med hjälp av vice ordförande i Riksidrottsstyrelsen, Anna Iwarsson, tog sig Svenska Skyttesportförbundet igår igenom 2023 års förbundsmöte. Mötet genomfördes digitalt och tog mindre än en timme och endast en omröstning krävdes. Det var angående den motion som Blekingedistriktet hade skickat in, men mötet valde att gå för styrelsens svar om att avslå motionen.

I övrigt valdes en ny styrelse, där Johan Carlson, Luleå, valdes in som ny ordförande.

Styrelsen ser numera ut som följande:

Ordförande: 
Johan Carlson, Luleå (nyval, tidigare vice ordförande)

Ledamöter:
Margareta Ekberg Emilsson, Göteborg (1 år kvar)

Lars Erik Bjuhr, Öckerö (1 år kvar)

Janine Kettels, Höör (omval 2 år)

Christian Erlandsson, Stockaryd (nyval 2 år)

Spännar Mats Eriksson, Knivsta (nyval, fyllnadsval 1 år)

Ungdomsrepresentanter:
Erika Lännström, Uppsala (omval 1 år)

Frida Börjesson, Sävsjö (nyval 1 år)

Sektionernas representanter:Gevär Mikael Svensson och Emma WallerströmLerduvaBertil Nilsson och Hellen AnderssonPistolMattias Thomsson och Sara LindahlViltmålMats Larsson och Gunilla Flyckt

I samband med dessa val avtackades Bo Ohlson som ordförande i tre år och långvarig styrelserepresentant. Han lämnade med varm hand över klubban till Johan och tackade för förtroendet han haft i alla dessa år. Vi önskar Bosse all lycka framöver och hoppas se honom i andra konstellation inom skyttet. Stort tack!

Samtidigt vill vi också tacka Kattis Andersson, Lucia ter Harkel, Patrik Wilhelmsson, Lise-Lotte Kiderud och Maria Jermolin som inför årets förbundsmöte valde att avstå omval. Vi tackar dem för deras värdefulla arbete och engagemang. 

Tack också till Anna Iwarsson som skötte ordföranderollen prickfritt och pedagogiskt.

Protokoll från årsmötet kommer upp i dokumentbanken när allt är justerat och klart.


 

Richard Gardt 23-05-15