Marknadsför ert prova-på-event – ansök om projektstöd nu!

Vill din skytteförening arrangera ett prova-på-event? Sök projektstöd för att täcka kostnader som fika, ammunition och priser och marknadsför ert evenemang med vår bildbank.

Vill ni locka fler att upptäcka skyttesporten och engagera sig i föreningslivet? Då har ni möjlighet att söka projektstöd för att arrangera ett prova-på-event eller öppet hus i er skytteförening. Med stödet kan ni få hjälp att täcka kostnader som fika, ammunition eller priser som delas ut under evenemanget. Detta är ett perfekt tillfälle för er att bjuda in nya medlemmar och visa vad skyttesporten har att erbjuda!

Ladda ner bilder för sociala medier
För att hjälpa er marknadsföra ert event har vi tagit fram en bildbank med anpassade bilder för både Facebook och Instagram. Bilderna är framtagna för att passa olika typer av event, och de kan fritt laddas ner och användas i era föreningars sociala kanaler. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver en skräddarsydd bild specifikt för ert event – vi hjälper er gärna att ta fram rätt marknadsföringsmaterial.
Hämta hem bilder och textmallar här

Så här gör ni för att ansöka om projektstöd
Om er förening vill ansöka om projektstöd, följ länken nedan och skicka in er ansökan. Ni har möjlighet att få ekonomiskt stöd för olika typer av kostnader som uppstår i samband med ert event, oavsett om det gäller fika, ammunition eller inköp av priser.
Läs mer och ansök om projektstödet här.

Marknadsför ert event – vi hjälper till att sprida ordet!
Genom att ladda ner våra bilder och använda dem i era sociala medier kan ni enkelt nå ut till en bredare publik. Tagga gärna Skyttesportförbundet i era inlägg, så hjälper vi er att sprida dem vidare i våra egna kanaler. Vi ser fram emot att se er engagera nya skyttar och skapa fantastiska event runt om i landet!

Kontakta oss
Om ni behöver hjälp med bilder eller har andra frågor kring projektstödet, kontakta Richard Gardt på kansliet via e-post: richard.gardt@skyttesport.se.

Låt oss tillsammans sprida skytteglädjen!

Åtgärder baserade på er feedback – nu stärker vi rekryteringen i föreningarna
I slutet av augusti genomförde vi en enkät för att kartlägga förutsättningar och behov kring rekrytering av nya medlemmar i våra föreningar. Här presenterar vi en sammanställning av de svar vi fått från er.
Läs sammanställningen av enkäten här


 

Richard Gardt 24-09-17