Resultat omgång 3 hemmabanetävling för 65+

Här är resultaten från tredje omgången av vår hemmabanetävling för våra luftskyttar som är 65 år och äldre. 

Så var den tredje omgången av vår hemmabanetävling för målgruppen 65+. Nu väntar vi med spänning på att den fjärde och sista omgången ska genomföras. 

Resultat omgång 3Luftpistolhttps://skyttesport.indta.se/tavling/76264Luftgevär ståendehttps://skyttesport.indta.se/tavling/76263Luftgevär sittandehttps://skyttesport.indta.se/tavling/76262

Ansök om föreningsbidrag för målgruppen 65+
Skytte är en av få idrotter där alla kan tävla mot varandra på samma villkor - killar och tjejer, ung som gammal, funktionsnedsatt eller ej, elit mot motionär. Eller bara mot sig själv. Skyttesporten skapar samhörighet i kombination med fysisk såväl som psykisk utveckling och välbefinnande för alla. Träning och motion kan stärka hälsan och bromsa risker för sjukdom samtidigt som gemenskapen inom skyttesporten kan motverka ensamhet. Skyttesporten är ofta ett livslångt intresse och möjligheten att återvända och ta vid där man en gång slutade gör skyttesporten perfekt att utöva hela livet.

Nu finns det möjlighet för er förening att söka bidrag för att utveckla er verksamhet för målgruppen 65+. Har er förening ingen verksamhet för denna målgrupp idag så har ni nu chansen att få ekonomisk stöttning för att bjuda in nya medlemmar till er förening.

Ansökan görs via idrott online och mer information hittar ni här

För mer info:
Kontakta Erika Öhrling, se kontaktuppgifter nedan. 

VIDEO: Se vårt reportage om 65+ verksamheten i Botkyrka skyttecenter. 

 

Erika Öhrling
Erika Öhrling Föreningsutvecklare
Richard Gardt 24-02-26