Victoria Larsson ende svenska deltagare i President's Cup

Skeetskytten Victoria Larsson satte under onsdagen punkt för sin tävlingssäsong när hon deltog i President's Cup i Kairo, Egypten. 

Olympiske skeetskytten Victoria Larsson avrundade tävlingssäsongen med deltagande i President's Cup i Kairo, Egypten. Victoria slutade tyvärr sist bland de elva deltagarna, detta efter att ha bommat fem duvor i sista serien. Slutresultatet blev 88 av 100, då grundomgången endast bestod av fyra serier.
Trots det lilla startfältet var det hög klass på tävlingen, där amerikanskan Dania Vizzi sköt bäst för dagen med 97, tätt följd av brittiskan Amber Hill på 96 träffar.
Förbundskapten Therese Lundqvist som rest med Victoria till Kairo summerar Vickans insats på följande vis: ”Hon sköt överlag bra men tappade ett par duvor för mycket i sista och blev därmed utslagen. Nu väntar en välförtjänt vila och ladda batterierna inför nästa säsong.”

Victoria Larsson har haft en säsong med både toppar och dalar i resultaten. Årets mest minnesvärda framgångar är EM-bronset i mixed teams ihop med Stefan Nilsson, det individuella guldet i Granadas GP samt en semifinal i världscupen i Lonato.  Utöver det har det varit lite ”stolpe ut” för Vickan i VC-tävlingarna och mästerskapen. 

Victoria Larsson avrundande sin säsong med att skjuta President's Cup i Kairo.


 

Richard Gardt 22-12-01