Nu kan du anmäla dig till vårens omgång av Kom till skott

Mellan den 15 maj - 11 juni kör vi ännu en upplaga av Kom till skott. Var med och delta, så har du chans på superfina priser från Lapua, Scandinavian Safe och Castellani i vårt vinnarlotteri. 

Vårens omgång av Kom till skott börjar måndagen den 15 maj och håller på fram till 11 juni. Under denna period gäller det att uppnå det mål man satt upp för sig själv och sitt lag. Det är helt upp till var och en om man vill skjuta ensam i ett eget lag eller göra aktiviteten till en social grej i sin förening genom att bilda ett lag tillsammans med sina klubbkompisar. 

Har man inte varit med i Kom till skott tidigare så är proceduren väldigt enkel att förklara.
Varje skott du skjuter och rapporterar in under perioden 15 maj -11 juni ger dig och ditt lag poäng. I samband med att du anmäler dig väljer du en målpoäng som du ska uppnå, det finns tre svårighetsnivåer att välja emellan, den lättaste nivån klarar de flesta som skjuter minst en gång i veckan.
När du skjutit klart ditt träningspass skriver du in antalet skott i Skyttesportappen så omvandlas de automatiskt till poäng. Du kan själv se hur många poäng eller procent du har kvar tills du/ditt lag uppnått målet. 

Alla som uppnår 100% eller mer av sitt mål och lagets mål kvalificerar sig till vårt vinnarlotteri där vi lottar ut priser. Denna vår har vi satt ihop ett riktigt flott prisbord med exklusiva priser från Lapua, Scandinavian Safe och Folkspel. Och dessutom har vi ett särskilt bonuspris som alla lerduvskyttar (som uppnått sin målpoäng) har chans att vinna; Nämligen en skjutväst från Castellani.

Kom till skott priser våren 2023


Tre föreningar har chans att vinna ammunition från Lapua; 2000 patroner Long Rifle, kaliber .22. 
Med priserna från Scandinavian Safe kan man dekorera och pimpa upp sitt vapenskåp. Vi lottar ut ett rosa gevärsställ samt en LED-slinga som tänds automatistisk när du öppnar skåpet. 
Utöver det så lottar vi ut profilprodukter från Lapua och även våra sprillans nya profilprodukter med Svenska Skyttesportförbundets logo på - våra nyheter är; kylväska, necessär, sportväska och ryggsäck. Se bilder här
Dessutom slänger vi med ett gäng Sverigelotter från Folkspel i prispotten. 

För att vara med i Kom till skott behöver du vara medlem i en skytteförening ansluten till SvSF och så måste du ha Skyttesportappen i din mobil. Du laddar hem senaste versionen på Google Play eller AppStore. 

Känner du behov av mer utförliga instruktioner, regler och kanske se en video om hur man kommer igång så klicka på länken nedan. 
Mer info om Kom till skott 





Richard Gardt 23-05-09